Igraonica

CASTVO IGRE I ZABAVE

Kada jednom dožive zabavu u Palace Kids igraonici, vaši mališani tražiće da ih dovedete iznova i iznova! Bilo da dolazite sami ili sa drugarima, Palace Kids garantuje nezaboravnu zabavu i druženje, jer naš zadatak je da svakom detetu poseta bude prava mala avanutra. Palace Kids je igraonica za decu koja vole da se upoznaju sa novim drugovima, da probaju raznovrsne igre i da nauče nešto dok se igraju, kao i za roditelje koji žele da budu bezbrižni, znajući da je njihovo dete u rukama iskusnih animatora.

Palace Kids poseduje rekvizite, poligone, igračke, elektronske igre, multimediju i kreativne setove kakvi do sada nisu viđeni u igraonicama u Beogradu. Za razliku od drugih moderno opremljenih igraonica, nećete ulaziti u saobraćajnu gužvu dok dolazite. Za sve ove pogodnosti zaslužna je izdvojenost Palace Kids igraonice od gradske vreve, odnosno naša divna lokacija u srcu starog Dedinja. Naša garaža posedujemo veliki broj parking mesta, pa je svakom roditelju obezbeđen parking.

MALA TAJNA ISKUSNIH RODITELJA

Svaka igraonica poseduje kafić za roditelje, ali nijedna nema cafe kao Palace Kids! Smestite se udobno u prostoru Palaca launge bar-a, u bašti, za šankom ili stolovima opremljenim za rad na laptopu, i vreme će za vas proteći jednako brzo i kvalitetno kao za vaše dete. Pozovite prijatelje sa decom u Palace Kids i družite se uz sveže sendviče i kolače dok se deca igraju, a klincima će igra biti još prijatnija kada znaju da su im roditelji blizu.

Kada nas posetite možete bez napuštanja Palace One kompleksa da odete u prodavnicu ili banku, što su dve dnevne obaveze manje koje morate uklopiti sa čuvanjem dece. Da će sve uvek proteći savršeno garantuje naše ljubazno osoblje, koje je uvek uz decu i uvek tu za vas kada je potrebno.